Despre noi

Oferim solutii complete si optime de consiliere, organizare, precum si servicii adiacente diverselor categorii de evenimente: organizari de evenimente si petreceri in cluburi, evenimente corporate si evenimente private (nunti, botezuri, zile de nastere, petrecerea burlacilor, etc.)

Cluburi: Divine Events organizeaza de la A la Z petreceri tematice si ofera concepte unice pe piata romaneasca (ex. Hollywood Party, Girls Go Crazy, Emergency Room Party, etc.) , asigura partea de promovare si ofera artisti si dj.

Lansari de firme, produse sau servicii: elaborarea conceptului evenimentului, asigurarea aspectelor logistice, realizarea si sustinerea momentelor artistice, scenografie si coregrafie, productia materialelor promotionale, asigurarea mediatizarii evenimentului, campanii de promovare, resurse umane (artisti, modele, hosting, etc.)

Simpozioane, Congrese, Conferinte, Targuri si expozitii, PR, Client Events, Dineuri si Cocktail-uri: Divine Events se ocupa de: elaborarea conceptului evenimentului, dezvoltarea planului de actiune, asigurarea aspectelor logistice (cazari, sali destinate lucrarilor si expozitiilor, transport, echipamente), realizarea si sustinerea momentelor artistice, productia materialelor promotionale si a rechizitelor, asistenta specializata pe durata intregului eveniment (inclusiv secretariat), campanii de promovare, asigurarea evenimentului in presa, resurse umane (artisti, modele, hosting, etc.)

Team Building, Training -uri: Asiguram logistica necesara desfasurarii cursurilor de training, precum si conceptul jocurilor motivante, antrenante, care constituie corpul team building-urilor. Avem experienta in organizarea de team building-uri atat indoor cat si outdoor, pe mare sau pe uscat. Avem nevoie doar de echipa dvs. pe care o supunem unor joculete-test si o evaluam ca pe un intreg cat si pe fiecare component al grupului, gasindu-le trasaturile de caracter definitorii, individuale.

Petreceri Private – Nunti, Botezuri, etc. – Divine Events ofera experienta si cunostintele pentru un eveniment unic in viata ta. Asiguram intreaga gama de servicii necesare pentru reusita evenimentului: elaborarea conceptului, alegerea locatiei, crearea decorului, sonorizarea si inregistrarile foto-video, s.a.

Alte evenimente si petreceri: Zilele orasului, Petreceri in aer liber, Balul Bobocilor, Balul Absolventilor, Reuniuni, etc.